Thursday, February 9, 2012

macam mana nak teran baby??

memula ingat nak copy paste artikel nih kat blog DR TOTIN yang comel...tapi malas lar plak nak kene edit bagai...so korang baca je lar terus dari blog dia...huhuhu...tips yang sangat berguna dari seorang doctor...so jom kite click sini


errkkk, tetibe aku rasa takut lar plak nak bersalin...hmm, macam mana lar agaknye nanti ehh??

6 comments:

aTy _faRed~ said...

biler nak dekat2 ni meamng nebes dah...:)

Fati said...

da pg antenatal class bom? jom g sesama! hahahahhh!!!

Princess Cindellyna said...

hi dear.... visit here. nanti tgk my pengalaman bersalin plak k.=)

ReYNa said...

takut n nervous jugak..huuuu

Totin Jamain said...

dah brapa week? ayo tata yooo!

luvira said...

nebes la jugak...tapi sikecik nih macam relax jea kat dalam tuh, macam tak de tanda2 nak kuar pon...

dah 37week...hopefully doc ira tuh comel jea macam totin...tenang sikit nak besalin..hahaha