Wednesday, February 1, 2012

HB semakin turun

ok, skang dah kene check up kat KK seminggu sekali...adoi...yang sebulan sekali pon malas nak g...pastuh 2 minggu sekali...skang kene g seminggu sekali...lagi la terasa malasnye...

bukan ape, penat nak menunggu...buang masa berejam2 kat klinik...sakit pinggang...dengan keadaan hospital yang bz n ramai orang...owwwhhhh, sangat tidak selesa...tapi apekan daya...demi kamu anak, apepon papa n mama sanggup...

ok, semalam g check up...and the 'best thing' HB semakin menurun...itu bukan 'the best' ok...itu the worst....adoi, makin nak dekat due, HB makin turun...selalunye maintain 10.9. 10.8...semalam turun sampai 10 jea...adoi...

mintak2 la dia akan naik balik...kalau tak doc kata nanti agak susah masa nak bersalin...takut aku mudah letih n tiada tenaga untuk push baby...n paling takut, takut oksigen kurang...owhhh, sangat merisaukan n menakutkan...

kawan2...please pray for me

4 comments:

aTy _faRed~ said...

last chec-up aritu pon saye nyer hb turun..ni esok check-up lagi..risau lak kalau masih menurun..same2 doa agar Hb kembalii normal key..

amal said...

makan sayur banyak2!!

ReYNa said...

btul.kena mkn lebih sayur.ikan bilis pon bleh gak selain kerang n hati ayam.sy pon selalu risau kalo g klinik mesti takut k tgk hb.tp alhamdulillah atas pagar je selalu dlm 11.huhu.semoga hb boleh naik ye:)

Dulu Gadis, Kini Mama said...

yes,yes. eira kene makan sayur byk2. sayur hijau tau.