Monday, April 18, 2011

button batch

jom kite imbas kembali entry nih







hah, tgk tuh penyelamat bumi ira tengah mengasingkan button batch mengikut family masing2...so senanglar masa hari kejadian tak de lar yang tak dapat..




tapi.....dah kelam kabut bagai pada hari kejadian, ada lar 2 3 orang yang button batch dia missing..tak tau kemana, sebabnye, orang nih kata dia amikkan, tapi orang tuh kata tak dapat dari orang nih, kesudahannye, sampai skang button batch tuh tak dapat dikesan kat mana














so, ape komen??cantik tak??

4 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

Ade buat jgk tp utk anak2 buah je.. kakak2 takmo pakai katanye..

K.I.N.A said...

ololo..comelnye..hehe

luvira said...

hehehe...seme berebut nak sorang satu..nasib baik cukup..cume, ada yang dah hilang tuh, tah sape lar kid nap

cik siska ^_^ said...

cute la bile wat button batch cmni.. xpernah terfikir pun,,,,ngee~ well done dear! =) erm,,sy da tgok tau cerita sahara yg awk ade story kat entry lepas2,,,wah..siap kene zoom lagi gmbr awk tu.