Thursday, April 14, 2011

sesi berinai

sesi berinai...haaa...masa ni paling best sebab dapat pakai inai...


sebenarnye nak pakai inai ari ahad (27hb mac) tapi tak sempat sebabnye sibuk sangat..pastuh di tambah plak ngan inai tak di petik lagi so tak dapat lar nak berinai...


pastuh hari rabu (malam) b4 wedding, my aunty, alang tolong bawakkan daun inai...tapi tak ditumbuk lagi...so yang jadi mangsanya adalah cik cam...TQ cik cam...kalau cik cam tak de, tak berinai lew saya malam tuh...



ok, sesi memakai inai


oppsss, sebelum tuh, make sure letak seletop dulu kat jari jemari tuh tau..bagi dia cantik je nanti..tak de comot2... ;)




jom g lukis inai kat masjid india...kalau korang nak buat gak, g je area maidin kat masjid india tuh, orang2 yang lukis2 inai nih berlambak2 kat sana...


so semua skali termasuk tangan n kaki, ira kene rm50

ok tak??


sekejap je nak tunggu inai nih kering...dalam setengah jam je kot..




lihat lar hasilnye.....



taraa


*


*


*


* * *


* * *


* * *



cantik tak??

8 comments:

lind said...

cantik sangat. tapi my mom tak kasi pakai inai corak2 mcm tu. isk isk

::misz maney:: said...

cantik :))

S.U.R.I.A. said...

santek yer ira!!!

lind said...

my mom tak kasi pakai inai corak. tsk

cik senah said...

Cantikkkk.. dan murah jugak nohh harganyaa.. (berbaloi-baloi = mcm iklan Celcom la pulakk.. hehehe)

p.s : macih kerana berkongsi.. ermm.. lepaih nie.. check kena terpa p area maidin jugak lah nak berinai bagai.. hehe :)

fara_farez89 said...

perhhhhh tiptop ar kak...merah menyala semangat waja i loyke

luvira said...

oppsss...tapi kalau nak pakai, make sure sehari or 2 hari b4 ur wedding..sebab inai lukis2 nih cepat tanggal..so kalau buat awal2 nanti kaler dia pudar...

pastuh inai kat kuku tuh, kalau bolew pakai inai daun, baru lar cantik merah...kalau pakai inai tube tuh, dia merah kejap je, pastuh dia jadi oren...

Aqma Nazri said...

cantik lar ira. erk, jalan masjid india? murah gle kot. adeh, kalo ler kawen kt KL senang lar. nih kat JB. hukhukhuk.