Wednesday, April 6, 2011

Sahara tv3

Waaaa....semalam tengok citer sahara lul 10.30mlm tv3....

Enuja production copy gamba tunang ira without my permission....siap print n frame lagi gamba tuh...n dijadikan salah satu watak dlm citer tuh.....

Sape tau mcm ne caranya ira nk cari sape si pencuri gamba tuh???



Kalau korang seme nak tengok,lew g kat tonton.com pastu cari cite sahara episod 3...
Sama tak gamba dlm cite tuh ngan gamba ira???

Pssstt...tetibe je jadi femes amos dalam sekelip mata...haih,lepas nih sene gamba nk kene letak watermark, pastu tak lew sesuke hati je nk upload gamba...bahaya tul...

8 comments:

IdAmAn said...

i pon perasan mase tgk cite tu..
bile tgk pic laki tu pgg, eh macam kenal je pompuan nie... rupe2nye u...
mmg xley nak upload pic sesuke ati skang nie... saya pon da xberani nak post pic kt blog... bahaye kan... mcm2 org leh wat..

eykin said...

hahaha..cyann smpn dlm kotak jew...

veesakura said...

pergh! glamour u! tapi, geram gak nih, sesuker jer amek

K.I.N.A said...

wah..glamer ira..cepat2 buat watermark..hehe..

tyra banks said...

yeke??waaaahhhh femes along wakaka

lind said...

glemer la tu. sila mintak bayaran kat dorang. :)

at least bagitau dorang yg gambar anda telah dicurik tanpa pengetahuan. kasi gelabah skit

Liyanaroxx said...

Kalo u nak amik tindakan,leh je report sbb ada akta utk hak kita sebagai blogger nih..tak pown mintak komisyen lah since diorg dah guna pic u tanpa izin kan?glemer jap~

Emma said...

patut lar mase 1st or 2nd episode ema tgk cm pnah tgk je awek dlm gamba tuh..ira rupenye. glemer jap kan tp dieorg nie spatutnye mintak kebenaran dlu..haihss