Wednesday, April 13, 2011

terima kasih semua

assalamualaikum semua...


hehehe...banyak bende yang nak dicerita, banyak bende yang nak ditulis...tak tau nak mula dari mana...


ok, memula sekali, nak buat sesi penghargaan kepada semua yang banyak membantu majlis gilang gemilang ira pada 2 april 2011...budi dan jasa kalian tak dapat dibalas ngan kata2 atau wang ringgit...terlalu banyak rasanya budi yang kalian taburkan untuk merealisasikan majlis impian saya menjadi kenyataan..


alhamdulillah, semuanya berjalan lancar seperti yang diharapkan...tiada ape yang terkurang...terima kasih...terima kasih....terima kasih....terima kasih semua


ok jom kite tengok sape yang banyak membantu saya :


ibu n abah : TQ to my parent...terlalu banyak $$$, terlalu banyak tenaga yang dikerah sebelum, semasa dan selepas majlis berlangsung...terima kasih banyak2


ika n adik : adik2 yang sangat sporting n memahami kesibukkan ira...tanpa dorang nih, susah gak majlis nak berjalan ngan lancar


tok mek n tok ayah : nenek n atuk yang sangat best...dua minggu berkampung kat umah ira...


alang, ngah n utih : kerahan tenaga yang paling banyak dari mereka...aunty2 yang sangat best...susah oo nak dapat aunty yang sanggup tiap2 minggu tinggal family sendiri semata2 nak datang menolong ira untuk selesaikan ape2 yang ira dah tak lew nak buat...tanpa dorang bertiga, mesti majlis ira akan cacat...insyaallah, bile tibe giliran anak dara mereka nanti, saya juga akan buat bende yang sama untuk mereka...TQ


bibik munah n bibik mail : chef yang diimport dari melaka...tq bibik


alang, utih sebelah abah : banyak menolong dalam hiasan dalaman bilik pengantin, hantaran n segala bende yang perlu dihias...mereka memang ada kreativiti yang tak dapat dilawan oleh orang lain


cik cam, cu n cik mi : sebab sudi jadi driver ira...bawak ira kehulu ke hilir...hehehe...best oo ada driver...


cikki : sanggup panjat tiang2 letrik tepi jalan sebab nak gantung papan tanda...tq sangat..aktiviti yang merbahaya tuh




errmmm, aaaa...saper lagi ehh??terlalu banyak lar, sampaikan tersebut...ape2 pun terima kasih sekali lagi...love u all ;)

No comments: