Saturday, April 2, 2011

save the date

** sticky note : scroll down for new entry** TQ



assalamualaikum semua :)


hari nih entry save the date..wahh, awalnye STD..hehe..excited ok


so feel free to visit our wedding invitation website yang dibuat khas oleh my hubby darling and me at :



jangan lupe tinggalkan jejak anda disana..ape lagi, komen2 lar ye (◕‿◕✿)


n one more thing, do mark ur calender for our wedding ok ;)
oppsss...jangan lupe tinggalkan alamat anda semua kat address book di atas...TQ

7 comments:

~ mizzAmy ~ said...

bestnya... dah ada wedding website. nak jugak!! hahaha... btw, ur wedding bulan april nie ke?

luvira said...

hehehe..bersekang mata buat website nih..sebab kalau nak hire orang tak mampu..ira selalu tengok wedding kami buat invitation macam nih, dia amik upah rm400 untuk satu website..so dengan tekunnye, ira n hubby jenuh membuat..nasib baik my hubby pandai bab2 macam nih..saling bekerjasama ;)
lagi pun my hubby memang freelance amik upah buat website..so tak jadi masalah sangat, kalau amy nak, kitaorang bolew amik upah buatkan for ur wedding..harga bolew runding..no worry, email je ok ;)

yup, bulan april, jemput datang eh ;)

ElyaElmo said...

eira..elya dah bg alamat kan?

luvira said...

elya, nanti ira cek balik eh..ape2 ira update balik ...hehehe

luvira said...

elya, nama kamu dah tersenarai ;)
tunggu kad ehh ;)

Fiza Aziz said...

best nye laman web tu..cantik sangat!!..

Miss Tatie said...

siapa nak duit bernilai rm250? siapa nak tiket wayang exclusive di Platinum Suite Cathay Cineplex dan lain-lain lagi... siapa nak sila join contest di blog tati sekarang!!! sah sehingga 31 mac...

http://berkatalahdia.blogspot.com/2011/02/contest-mesti-menang.html