Thursday, April 21, 2011

cake stand n wedding cake

ni la wedding cake saya,

cantik tak??








fondant kek yang atas sekali tuh, kawan ira sponsor, namanye zaza...

TQ zaza...;)









cuppies yang comel2 tuh plak, ira beli kat opismate ira

kalau korang nak order, lew click kat sini






pastuh cake stand tuh plak ira g beli kat kedai jual barang2 kek...huhu, punye lar susah nak cari cake stand yang bolew disewa je..ingatkan nak sewa je sebab bukan nak pakai lama pun...tapi cari2 penyewa tak jumpe2..last2 terpakse lar beli...




so bile dah beli tuh, dari duduk jadi tukun je kat umah tuh, ira pun berbesar hati nak sewakan cake stand ira nih kat sesapa je...




ape2 lew email or sms ira,


harga rm10/day

ataupun rm50/week (7 hari)



*** nota kaki : pakej sewa cake stand, ira bagi sekali ngan pisau samurai lagi... ;)

21 comments:

K.I.N.A said...

wah..best3..hehe..kl umah dekat senang pas majlis terus pulangkan eh..

luvira said...

hehehe..tu lar, ira ari tuh mencari merata nak sewa je cake stand, tapi tak de lar plak...

tu yg pk, beli je lar, pastuh lew buat sewa untuk b2b yang lain ;)

sharing is caring

Fariza said...

fariza dh email.
dh lama cr.
pening taw.
Alhamdulillah ira nk sewakan kat b2b.

luvira said...

Ira dah reply email fariza ;)

k lin said...

ira...boleh bg tau akak mana nak gi beli stand cake cam dlm gmbr sbb kat melaka x der...brapa harganya...

Sya said...

Hi saya nak sewa cake stand ni. Sy cr ur email x jumpa. Leh email sy x at shahnaz.nora[at]gmail.com

huda@mrs.shimi said...

ira, huda nak sewa lah... wedding adik ipar kat bangi... 26hb nov ni... agak2 kosong x time tu... care sewaan camne???

luvira said...

huda : email ira ehh
26 nov kosong...tak de org gune

aienadhira@gmail.com

TQ

Anonymous said...

as salam.. nak tnya la, klu nak sewa cake stand ni utk 4/2 still available x???

luvira said...

4/2 still available..email ira ye klu kompem nk sewa

Aienadhira@gmail.com

Rai said...

ira. rai ada msg utk tarikh 10.3. nnti reply la yer. tq...

Anonymous said...

kalu sy nak beli cake stand dr awk bepa awk jual?nti email ke arikichiki.mina@yahoo.com..thanks ye

Sueanne said...

hi..sy nk sewa laa cake stand awk tu tp next year..susah laa nk cari cake stand yg boleh disewa..hopefully awk jual lg cake stand ni pd sesiapa..

luvira said...

sue : saya still sewakan kat orang2 yang memerlukan...ok, bolew je...juz booking date...so senang saya block date yang awak nak :)

Perniagaan AJ said...

akak nk sewa , mcmmana ya.... masih buka ke

Anonymous said...

salam, awak beli kat mn? boleh tlg oeder kan utk saya ka? saya kat sabah, kalau dekat boleh jg sewa jak......
balas kat eamail saya, ctintan29@gmail.com...
tq

BitsBest said...

salam..
hai..

sy pon nak tau awk beli kat kedai mana yer?sy tgh mencari nih...
mohon sharing info.
tq

email: sazilahasnisaaibun81@yahoo.com

Anonymous said...

salam

sy nak tny awk beli kat kedai mana ye?..klau nak sewa ke kota bharu..bley x?
tq

email: diela_honey@yahoo.com

nia addin said...

salam,saya nak sewa 6/9/2014 ni,available lg x?kt mna nk send email atau contact awk ya ira?

nia addin said...

kalau boleh email sy dkat niaami2023@gmail.com
rumah sy dkt amapang jaya
tq

Anonymous said...

Salam...cake stand ni still available ker....nak rental utk 10/1/2015.....reply kat whatssapp sy 01126283819...urgent