Thursday, November 25, 2010

please!!

salam deary blogger yang cantik manis..
maaf sangat2 sebab dah lama tak menjengah blog korang2 semua, tapi, need ur help rite now..
hehehe..nih pun curik2 masa kejap untuk tulis entry nih, sebab kejap lagi dah nak gerak g library..

bolew tak sesapa bagitau ira,

1. borang ape yang kite kene isi untuk nikah nanti??n kat mana ira perlu dapatkan borang tuh
2. ape list senarai hantaran tunang korang2 semua??sebabnya ibu ira kata ira punye list hantaran banyak sangat makanan

plzzz, ira sangat2 memerlukan bantuan kamu2 semua..ira tak tau nak rujuk pada siapa..TQ pada yang sudi membantu..maaf lar kalau ira dah lama tak berjalan2 ke blog korang, sebab ira memang tengah bz ngan final exam skang..tuh yang tak de masa langsung nak update blog..

TQ

3 comments:

Zariza said...

1. borang ape yang kite kene isi untuk nikah nanti??n kat mana ira perlu dapatkan borang tuh

borang kebenaran kawen amik kat Pej. Agama Daerah / Negeri masing2 selalunya 3 months sebelum tarikh nikah bergantung pada negeri masing2.

2. ape list senarai hantaran tunang korang2 semua??sebabnya ibu ira kata ira punye list hantaran banyak sangat makanan

hantaran tunang selalunya mmg org bykkan makanan / manisan..tp x salah kalau nak bagi menda yg utk kegunaan masa nak nikah nanti..

hantaran tunang za.

dr ppuan
1) tepak sireh
2) cupcake
3) gubahan coklat
4) gula+garam ( adat negeri )
5) coklat
6) kain baju melayu ( utk nikah )
7) buah
8) gubahan tart nanas bentuk pisang

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

kalau akak nk senaraikan takut ade yg tertinggal, mungkin boleh rujuk dekat blog hantaran akak..

luvira said...

TQ za..tu lar, imam masjid tempat ira nak nikah tuh dah suh hantar benda2 tuh b4 jan nih..nanti nak kene g cari lar


TQ akak kasut pink..hehehe..;)