Thursday, November 18, 2010

fast update

assalamualaikum..



banyak tul event yang perlukan persediaan rapi sepanjang nov - dec nih..moga2 semuanya berjalan lancar..insyallah..sila doakan yang terbaik untuk saya..

20 nov - sesi berkenalan 
24, 26, 30 nov - final exam
11 dec - 'talian busy'
12 - 20 dec - korea
24-25 dec - singapore


semuanya dah dekat..owh, sangat kelam kabut..banyak lagi persiapan yang belum sempat dilakukan..kene buat satu jadual waktu untuk menyediakan segala keperluan



p/s : sape ada jaket tebal, saya nak pinjam lew??macam tak de masa je nak g shopping barang2 untuk ke korea...owh, mula mencari, dimanakan sarung tangan pink saya??saya tak mahu kesejukkan dalam timbunan salji nanti... (seperti terasa mahu tarik diri ke korea seperti saya membatalkan percutian ke bali baru2 ini)

4 comments:

sheirathira said...

sponser kar syz g korea?

Mia-Ina said...

betul tue eira, mkn dekat ni..mkn byk lak keja nk kena kejar...huhu

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

wah, bestnye ira nak gi korea..

luvira said...

sheirathira : pertukaran pelajar, antaran malaysia n korea..akak wakil utm

Mia-Ina : kak mia, banyak nye lagi tak siap..semuanya jadi kelam kabut..mana nak study lagi, nak siapkan kertas kerja ke korea lagi, nak buat persiapan e-day lagi..rasa macam nak nangis..

kasut pink : nak pergi memang best, tapi sebelum g kene buat banyak preparation..hampir tertekan dengan keadaan..harap2 jan 2011 bolew relax sebentar..huhu