Tuesday, November 23, 2010

cerita basi

bile tengok2 balik kat edit post, tetibe ada 2 3 entry yang masih draft..
terlalu bz sampai tak sempat nak publishkan cerita..

sepatutnye entry nih di publis 2 minggu lepas kot,
sampai dah tak ingat bila tah hari kejadian,
tapi yang pastinya, masa nih kitaorang g melawat anak kak ct yang masuk hospital,

so enjoy the pic ;)


insyirah macam takut je..


ameer yang tembam


love this pic ;)


alala..cian ameer, kene sedut gas, tapi disebabkan dia terlalu mengantuk, so tak sedar ape



n petang tuh, after balik keje, aku sempat lagi g main bubble kat padang metropolitan with my cousin




ok, abis sudah cerita basi.
tata

1 comment:

Mia-Ina said...

cutenya amir..geram nk pgg pipi nya..