Friday, November 26, 2010

alhamdulillah, selesai sudah 3 paper..so 1 more to go..pas tuh, dah bolew bersuka ria sambil menyiapkan segala kelengkapan bertunang..lalala

disebabkan ira duk sibuk nak final nih, so segala persiapan di serahkan sepenuhnye kepada aunty2 n family..huhu, act, tak suruh pun diaorang nih buat, tapi semuanya macam excited kan..kejap2 makcik yang nih tepon cakap nak buat macam nih..kejap2 plak, makcik lagi satu call cakap nak macam tuh plak..banyak sangat idea..maklum lar, saya nih anak sulung, anak sedara sulung, cucu sulung..sebab tuh lar dorang nih seme excited terlebih...

owh, kalau orang baru kenal ira, kebanyakkannya orang akan kata, ira anak bongsu..nak tau sebab ape??sebab ira nih tak de gaya langsung macam anak sulung...ye lar, dari kecik di beri layanan super dupper hebat..macam puteri, ape nak seme dapat..so dah jadi manje terlebih..sampaikan dah ada adik2 pun, diri ini masih diutamakan..sampailar ke besar nih haaa..nih nak kawen pun dorang still ada disisi ira untuk memberikan yang terbaik untuk ira...best kan??best kan jadi insan yang bernama nurul nadhira zainal??

nih belum kawen pun lagi, tapi dah ramai dah aunty2 n uncle2 cakap nak sponsor untuk hantaran..huh, best kan??lalala, tapi macam segan lar plak nak cakap kat dorang, ape yang ira nak..huhu..tapi kalau dah ada yang nak sponsor kan, kite ape lagi, kene amik lar..bak kata pepatah, orang memberi, kite merasa...tul tak??

haih, nih dah banyak merepek nih..ye lar kan, dah lama tak menekan kat keyboard nih, rasa sonok plak jari nih menari2 atas papan kekunci nih..dah lar..stop lar dulu....nak g sambung study untuk last paper..lepas je abis paper last, baru lar kite bolew kembali aktif mengupdate semua entry basi tuh..

ok buibye..daaaa

2 comments:

cha said...

hi selamat kenal dr b2b. i follow :)

http://whitewallsofhermind.blogspot.com/

luvira said...

hye cha..selamat berkenalan juga ;)