Wednesday, November 10, 2010

kawan baik selamanya

sape ada kawan baik??
sila angkat tangan!!!



yeayy...ira angkat paling tinggi..
ira ada kawan baik selamanya..
namanya pja pooh


lamanya kitaorang ...
tak melepak
tak merendek
tak menggilakan diri
tak menshopping
dan
tak meng movie kan diri
bersama-sama

warrgghhh..
sangat rindu saat-saat itu


dah lar tuh, tak lama lagi kami akan menghabiskan zaman anak dara bersama-sama
sukenye2

saya bertunang
dia bertunang

saya kawen
dia kawen

mesti nanti, saya dapat anak perempuan
dia pun dapat anak lelaki

kemudian..

jeng..jeng..jeng

ok, stop mengarut!!!



dah lar, nih sebenarnya nak cite
ape yang terjadi masa deepavali ari tuh..


kami telah ke


The Main Entrance to Wangsa Walk Mall

untuk melihat movie ini



cerita yang sangat best..rugi sape tak tengok..
malas nak citer sipnosis dia, sape nak tau, g tgk sendiri..

hehehe..gile kejam kan??




dan, kami sempat makan di sini..
taraaa...


hah???makan kek je??
lalala..kami diet ok..

(padahal tuh baru starter, bile makanan dah sampai dah tak de makne nak amik gambar, makan lagi penting)


kemudian, sempat membeli ini untuk hubby darlink


comel takk??
siap balut lagi,

beli kad,
pastuh kengkonon anta kat umah dia buat surprise


romantik kan saya??


tapi


hubby darlink saya tak romantik sebegitu..
tak suke tul...
owh..kenapa saya perlu dapat pakwe macam dia??
ok..ok..abaikan cerita ini
p/s : saya sayangkan pakwe saya ok walaupun dia tak seromantik mana

dah lar, abislar satu hari saya bersama kawan baik selamanya


to PJA
:engkau lar satu-satu kawan lawan adik badik sampai bila-bila ehh...;)

4 comments:

P . J . A . A . M . I . R said...

hehe.. had enjoy da moment... luv you...

Eatherr Echya said...

salam

hye there, do you have any contact to order wedding card from bandung?

if any, pls pm me asap k..

my email : freak_sya@yahoo.com

Reen Tart Nenas said...

herm, tetiba je i miss my bestfren :(

extraordinary me said...

i suker sgt cter tu...the best..hihi