Monday, June 21, 2010

saya lah JUARA

owh, rasa macam cepat je masa berlalu hari nih..maybe sebab banyak sangat kerje nak kene buat..huhuhu..tetibe je tgk jam dah kul 1..wow, maknenye ini waktu lunch..so aku boleh berblogging sesuke hati..huhuhu..YES..i like


macam ne nak tulis ye..errmmm..aaaa...eeeee....hisshhh..susah tul lar nak bgtau..k lar, k lar..aku bgtau..

*

*

*

*

*


*

*

*

*

*


*

*

*

*

*

ira dah dapat TARIKH..yea..tarikh keramat itu..kawan-kawan sila jangan terkejut yea..aku mengambil masa yang agak lama untuk menyimpan tarikh itu seorang diri..haih tapi sekarang mungkin dah tibe masanya kot untuk aku bgtau tentang tarikh itu...sebab aku dah semakin yakin dengan diri sendiri, dan insyaallah tarikh itu akan menjadi yang tarikh terindah dalam diri ini (◕‿◕✿)



so, apabila sudah ada tarikh, itu bermakna, segala persiapan sudah harus WAJIB dimulakan dari sekarang...sejak-sejak dah dapat tarikh itu, aku rasa masa makin laju berlari..macam sengaja je dia lari laju-laju..dengki tul lar..(act aku lagi suke, lagi cepat lagi bagus)



setakat nih, aku dah mula men-survey-survey ape2 yang patut..oppss..aku rasa cukuplar blog nih jea jadi diari perjalanan aku ke arah tarikh itu..means, tak payahlar aku nak buat satu blog khas plak kan..huhuhu. ;)



ok lar, next time kalau ada masa, aku update perkara-perkara yang aku dah survey tuh sedikit demi sedikit yea ;)



muuuaaaaahhhhhhh..plz wish n pray for me supaya perjalanan sepanjang ke tarikh itu sempurna tanpa ada ape2 masalah...




~dia lar juara yang berjaya mencuri hati ini~

5 comments:

*loue me* said...

tarikh apakah itu?kawen, betul x?

luvira said...

hehehe..yup..;)

kak, ko bile lagi?aida dah, hajar bakal..ko??

*loue me* said...

wah?! like seriously?biler2?
aku lmbt lg la..
br hbs praktikal..nk cari keje lak
bf pn xhbs blaja lg.tunggu la aku umur 30 nnt.hehhe

luvira said...

alar, bile bf ko grad weh?tak pe2..nanti anak aku n hajar lew jadi flower girl ko..huhuhu ;)

sarra said...

wah!! nak tawen da dia!! heppy for u beb..nmpk gaya ko jln dlu arr..aku x btarikh g pom..huhu