Friday, June 25, 2010

bengang ngan HOT FM


owwhhh...memang sangat bengang ngan HOT FM..sebab pagi nih blew plak buat topik pasal pantai timur..dah tak pasal2 aku terasa nak balik kampung...waaa...rindu nak balik KELANTAN..yea, kampung aku di kelantan...


antara faktor yang membuatkan aku rindu

1) rindu sangat-sangat ngan tok mek aku yang memang lawak itu (aku mewarisi lawak dia tuh kot)

2) nak nasi berlauk daging bakar (perrggghhh...sedap)

3) nak shopping kat pasar senin (memang murah n berbaloi-baloi)

4) hah, terasa gak nak makan ayam percik yang fafau asyik sebut2 pagi tadi



hmmm...agak-agak bile ye nak dapat balik kampung??

errkkk..sebut pasal kelantan..kadang-kadang rasa tuhan maha adil...'kawan' saya yang tersayang tuh memang tak bape suke orang kelantan, alih2 dapat plak saya yang berketurunan kelantan..wakakaka..nak buat macam ne kan..terpakse lar menerima saya seadaanya..hah, tu lar..dulu tak suka, kan tuhan dah bagi cash terus..amik kau...padan muka..



p/s : tetibe terus ajak budak opis buat trip to kelantan hujung tahun nih..harap-harap jadi lar ;)

No comments: