Wednesday, June 30, 2010

blaja ke main nih?


ketiadaan bos di opis..
bos tak dapat di kesan, samada berada di sekitar KL or di luar KL
missing in action


bile bos tak de, bermakne kurang lar kerja harian...tinggal bereskan kerja2 yang tidak siap lagi je..itu petanda bagus..dan harap2 bos tak masuk opis terus


dalam keboringan kat opis, aku pun duk menggodek2 lappy kesayangan aku nih, sekali terjumpe lar plak gamba aku masa tgk tergedik2 kat kelas ahad lepas, masa tengah menanti turn nak present, masing-masing semua dah boring, last2, aku pun bukak lappy, amik gambar..huhuuh..

so ini lar hasilnye ;)


No comments: