Saturday, May 29, 2010

have to..no choice


owh dear...tetibe dapat call pagi2 dari jelan suh anta lesen dia tertinggal..aku yang mamai2 nih tetibe terkejut...



APE???nak suruh hanta lesen race dia tuh ke SEPANG....giler ke ape nak suh aku drive sorang2 ke sana..aku mana penah g sana sorang2, selalunye dia yang anta aku ke sana..huh..lepas letak fon, termenung jap atas katil..nak g ke tak nak..tapi kalau tak g cian plak dia, macam mana nak race kan??



sambil2 berpk tuh, aku nih bergerak jugak lar ke bilik air...sebab masa tuh pk, ape2 pun kene siap dulu, pastuh baru decide nak g anta ke tak..dah mandi seme setel, aku pun call pja, tanya dia lew teman tak, ye lar kan, kalau tak de kawan tak de nye aku nak g..takuttt..



pja kata tak lew sebab ada hal..(pja, sampai ari nih aku majuk ngan ko), then terus call noyu n buat arahan rela pakse..nak tak nak kene teman gak..so suruh dia siap2..



aku terus start enjin, singgah umah jelan, selongkar almari dia cari lesen tuh..haih, nak mencari lesen satu hal...suke sangat letak barang merata2..geram tul aku..pastuh dalam pada aku kelam kabut tuh, masa nak kuar umah, lew plak telanggar gelas...hiiissshhh..masa nih geram je rasa..dah bape kali aku pesan, lepas minum terus bawak gelas ke dapur..dah satu pasal, nak kene kerjakan gelas tuh plak, nasib tak pecah..



pastuh, terus ke umah noyu, dan terus cabut ke sepang...



hahaha, nak jadi citer, betapa berkirenye aku di kala itu, sanggup tak masuk touch n go, sebab nak amik resit untuk claim..wakakaka..sangat tidak baik...tapi niat ikhlas..



huhuhu..dekat sejam perjalanan, so here we are..



huh..ini dia rider n 'bee'..owh, aku selalu cakap yang motor dia nih macam bee..sebab bontot dia ala2 bontot bee..muncung je, alaaa..gambar kat bawah nih tak nampak lar plak muncung bee tuh..tak pe lar, next time lar plak ehh


hehehe..peneman setia..so, tercapai jugak lar impian dia nak g litar sepang n tgk race secara life ;)
selalunye tgk dalam tv je kan..so dah tau ape rasa sebenar??


ok lar..balik umah, penat..tapi tak lew tido sebab kene sambunf buat choc..malasnyeee



1 comment:

P . J . A . A . M . I . R said...

aku bukan saje la.. aku dah janji ngan org nk pi amik brg aku kat pwtc tu.. :( sory la..