Thursday, May 20, 2010

no entry here

masa tgh drive, banyak sangat idea datang mencurah2 untuk tulis blog..rasanya macam masa tuh jugak nak bukak lappy pastuh terus update blog, tapi time dah ada depan lappy, idea terus stop macam paip air tuh kene kunci..haih..bosan tuh..ada plak kadang2 dah tulis panjang berjela, tapi malas plak nak perabiskan ayat, so stop je lar, endingnye, entry tuh dok terperap je kat dalam edit post as draft...hmmm...


need more time untuk menulis dengan lebih tekun..

1 comment:

*loue me* said...

sama la dgn aku pn.kdg2 idea mencurah2 tp bila dpn lappy,terus xtaw nk tulis ape