Monday, May 31, 2010

pagi ini

pagi tadi bangun tido kul 7...alarm clock tak bunyi sebab hp dah mati..tak tau nape, hp nih dah mule buat hal...asyik mati2 walaupun bet masih penuh


~ok, abaikan kisah hp~


masa otw nak g keje, try call 'dia' tanya lew anta tak g keje, sebab masa tuh dah lambat..dia dengan senang hati (walaupun macam terpakse je kan)kata ok..so terus menghala ke umah dia..


masa otw ke sana, aku memang sakit ati jea ngan satu kereta yang dipandu oleh perempuan bermata sepet..hisshhh..aku memang anti betul ngan pompuan mata sepet, kalau bawak kete, tak penahnye berhemah..geram tul aku..nasib baik tak xcident pagi2 tadi..malas aku nak citer panjang pasal hal nih..buat sakit jiwa...


dah sampai umah dia..tunggu dia siap2..pastuh gerak g opis..otw g opis, dia tanya ...



dia : apesal kete banyak sangat erkk??
saya : sebab seme orang yang ada kete tak mampu nak beli moto macam kite
dia : ooooo



ehh..ada ke jawapan macam tuh??tah lar..yang pastinye, punch card aku tetap merah walaupun naik moto, kalau naik kete tah sampai kul bape..


so, titik noktah, teruskan kerja

2 comments:

*loue me* said...

oit!sensitif taw sepet2 neyh
aku berhemah je ;p

luvira said...

aku tak kire..aku tetap TAK SUKE perempuan mata sepet bawak kete...