Friday, February 19, 2010

myself

sejak2 baru pindah umah nih, banyak plak kenangan2 lama yang terjumpe kembali.. nih aku jumpe gambar aku masa kecik2..hahaha, muka aku tak berubah kan??dari kecik sampai besar, masih seperti ini..lalalala~~~




ok, start ngan gambar nih, masa ni...masa nih memory mind aku tak dapat capture..maybe masih terlalu kecil untuk aku ingat dunia aku masa tuh..mesti best kan masa nih, baru kenal dunia..baru blaja duduk..n yang paling best, aku dimanjai, disayangi oleh semua orang sebabnye aku lar permata dorang masa tuh..hahaha..sebab tuh best jadi anak sulung..n yang paling best..cucu sulong...wahh!!!mintak ape saje, mesti dapat ;)




next, gamba nih pun aku tak ingat gak..g pantai mana tah..haih, masa nih baru pandai jalan kot..nampak gaya mcm baru dapat kaki jea!!!


yang nih plak masa raya..nampak sweet je aku pakai baju kurung...hehehe..masa nih raya kat melaka..korang perasan tak yang masa nih ibu kurus lagi..tapi dia start mengembang lepas bersalinkan aku lew..kalau tak, sama je macam aku, kurus kedengking...tapi now sejak umur dah masuk alam 50 an, ibu dah mula mengecut balik..;)



owwhh..aku suke masa nih..time g zoo..aku ingat nih...pegi ngan arwah tok nyang aku, mok esah n cik seman..keciknye aku masa tuh..tinggi kaki burung unta tuh jea..




ok..owww..kantoi..aku memang suke minum susu dalam botol..n one more thing..aku minum susu botol sampai umur 6 tahun..haih, macam malu je... (-_*)



aku suka sangat sangat sangat amat sangat gamba nih..tah nape tah..but i love this pic ;)




owh, masa nih aku amat selebet..nih nak tunjuk korang kete ibu n abah aku dulu..tak de lar senang mana dulu..ayah aku setakat keje kerani je kan..n ibu cikgu biasa..so dapat lar naik kete ford putih nih..tapi syukur alhamdulillah, dengan kete nih jugak lar ibu n abah bawak aku pusing satu semenanjung tau!!!




taraf hidup semakin menigkat..pangkat ayah aku pun dah semakin naik..n masa nih dah tukar kete proton saga aerobek kaler maroon..n abah yang giler moto pun dah ada motor kawasaki nih..


sebab tuh aku macam tak heran bile jelan pun minat moto..umpama abah aku masa dulu2 lar~~~


ok, lar..sampai situ je lar aku membebel...nanti aku jumpe lagi kenangan lama, aku bgtau ye..muaaahhhh~~~~

No comments: