Wednesday, February 17, 2010

~i'm daddy girl to be~

hahaha..
now n so on..
i'm going to be daddy girl..




start from now, tak lew lagi lepak2 malam2..
kul 7 dah kene ada kat umah..
lalalala...




dah tak lew dating hari2..
haih, nasib bek lar memang aku nih jarang berdating walupun duduk dekat2, so tak de arr terasa sangat...




tapi, yang bestnye..
ira dah dekat ngan family..
dah tak payah merempat umah orang




wahh!!!
bahagianya rasa ;)


skang dah tak yah susah hati pasal kete,
kete dah duk dalam pagar..
tak de lar asyik nak kene seret je kat orang..
haih, cian 5544..




hah, cakap pasal kete...
now no more 4937
sebab, 4937 dah hilang kene curik minggu lepas (8hb feb)




banyak kenangan kete tuh..
kete tuh lar bawak balik kuantan,
kete tuh lar, g PD
kete tuh jugak lar g frazer hill
tapi dia ngan kami (aku n jelan) tak lama
lebey kurang setahun..




tapi nak buat mcm ne kan,
dah tak de rezeki..




tapi sejak 4937 dah hilang,
aku jadi fobia jugak lar nak tinggal2 kete nih..
sentiasa lock stereng walaupun aku kuar kejap je,
sentiasa berjaga-jaga..
kalau masuk je kete, terus lock pintu..
skang 5544 je lar sumber pengangkutan kami ;)




setelah digodek2..
inilah dia kete yang hilang di curik tuh..


~ni masa kat fraser hill~


kot2 lar korang terjumpe ke..
bagitau ye ;(


TQ

8 comments:

Live.Laugh.Love said...

ko bia btl?BMW ni kena curi?until now xjumpa lg ke?ni kete sape?ko ke?

luvira said...

waa...sedey..sampai skang tak jumpe lagi...kete jelan..tapi aku plak yang melebey sedey sebab kete tu lar dana aku untuk kawen...sob..sob..;(

Live.Laugh.Love said...

ish..kalau aku jd ko pn,sure aku sedey gk.bia kete tu kete bf pn.hopefully jumpa la eh.n diharapkan agar pencuri mcm tu cepat la mampos.xpayah hidup kt dunia ni.menyusahkan org je

luvira said...

memang2..geram tul aku..orang yang keje susah payah nak kumpul duit beli kete..dia sedap2 je curik..sakit tul ati aku...

luvira said...
This comment has been removed by the author.
Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

sarra said...

welcome to d club!!!
best tau jd daddy gurl nihh..
save smua..huhu

luvira said...

betul2..cume aku kene tadah telinga je lar dengar 'radio' berbunyi ari2..hehehe ;)