Wednesday, September 26, 2012

Sorry kawan kawan

Assalamualaikum semua...

Ehh, ira xtau pon kalau korang seme nak komen,kene iso notification bagai...

Nasib baik mommy cha bagitau...tq mommy cha...tapi mcm ne nak tutup notification tu ehh???ira xtau...tq ;)


Psss: ira pon nyampah kalau nk komen kat org yg ada notification...haih,rupe2nye diri sendiri pon ada notification...aiiyaaa...sorry ye kawan2..

4 comments:

Mommy_Cha said...

hahahahaha...try godek aty, aku bukan bidadari punya blog dulu dia ada buat entry pasal ni..hihihi. tulah kita pon tak tahu kan? until org gtau kan?? :)

P . J . A . A . M . I . R said...

pergi kat setting, dekat post n comment, dekat button show word verification buat "no".. aku ingatkan ko perasan..

luvira said...

Woot woot...dah setting...da ok ke belom ehh??

P . J . A . A . M . I . R said...

ok dh..