Wednesday, September 12, 2012

draft??

sejak akhir2 nih memang sangat bz...

so banyak entry yang masuk draft je...baru separuh jalan menaip dah ada kerja nak kene buat...pastuh nak sambung citer tetibe si kecik alysa nak bermanja...so memang tak sempat nak siapkan satu entry penuh


insyaallah, aku akan abiskan entry2 yang terbengkalai tuh...insyaallah...tapi tak tau bile...bile cite tuh dah basi kot...huhuh :)

3 comments:

Erna OhShawl said...

waiting... :)

Mommy_Cha said...

ira...momy cha kalo buat puree epal tu jgn letak air. kan kita dah stim epal tu? potong dadu kecik after that ade air epal yg kuar after kita stim kan? guna air tu mix wit apple and terus blender. erm.lagi satu momy cha ade campur sikit kurma+kismis. but these 2 things kena rendam dulu dlm air panas bout 5mins, buang airnya dan bila dah kembang blend sekali dgn epal. try sikit dulu takut baby sakit perot kalo letak byk2....okies? kalo tak paham u can email me at puanatasha@gmail.com anytime dear :)

aTy _faRed~ said...

same aaarr..!!! sejak2 duduk umah jage anak sendiri ni...banyak n3 draft jer...nak perabehkan satu n3..kemain gigih lagi..adeeyyhh...gitu la kan dah ade anak kecik ni..:)