Tuesday, November 22, 2011

ceramah penyusuan ibu

assalamualaikum semua ;)


sape dah g ceramah untuk susu ibu??
hah, ira dah g, 2 minggu lepas (10/11/11)...memula tuh macam malasnye nak g...ye lar, bile pk2 macam tak best jea...lagipon masa tuh hubby plak tak lew teman, sebab dia bz gile...nasib baik adik pompuan ira tuh ada, so ira angkut lew dia skali



owwhhh, rupe2nye, ceramah susu ibu nih SANGAT BEST dan SANGAT BERGUNA....hhihihi...rugi kalau tak g...banyak la perkara2 yang ira tak tau, tapi bile dengar ceramah, dia bgtau....


so pasnih dah lew breastfeed baby dengan selamat...insyaallah...;)

2 comments:

Natasha Farina Arifin said...

hi ira...oh pegi dgr ceramah ek? aritu saye cuma pegi antenatal class je..tapi semua sekali dah terangkum dlm kelas tuh termasuk ler pasal breastfeed! lagi best ada game semua..hadiahnye medela breast pump free! best gile....=)

luvira said...

ooo...tak de la plak kelas antenatal...dia macam ne tuh???mcm best jea ;)