Monday, November 21, 2011

warehouse sale : mid valley


jumaat lepas, membe hubby email bagitau ada baby expo kat Mid Valley...memula macam malas jea nak pegi sebabnye ari sabtu and ahad tuh ada kelas, so macam xde masa lar...

pastuh tgk2 dia tutup kul 9malam plak, lagi lar tak terasa nak g...mesti rushing, sebabnye balik kelas pon dah kul 7malam...mana sempat nak g mid valley plak...so memang tak de hati lar nak g sana..huhuhuhu

tapi, nak dijadikan cerita, ari sabtu tuh, balik jea kelas sampai dah kul 730 malam, tgh rehat2 tuh, hubby tanya, tak nak g ke mid valley??dengan yakin nye cakap : tak nak lar, penat....

lagipon, memang malam tuh patutnye kene anta choc kat customer, janji ngan customer kul 8.30 mlm kat tesco selayang...so, kul 8 tuh dah siap mandi, solat seme, terus nak gerak g tesco selayang...tapi, customer tuh plak, tetibe ada hal, tak lew sampai kul 830 kat selayang, dia still kat area kl...pastuh, terus dalam pale otak, jumpe kat mid valley lar...

Akhirnye, pergi juga aku kesitu...hahaha, nasib baik jln tak jem...tepat 8.30 sampai mid valley, cepat2 cari lif, terus g kat tapak expo...huhuhu, still ramai orang...so ape lagi, mari mencuci mata..

kih kih kih...cuci mata konon, alih2 beli jugak...hahaha, tengok tuh, dah ada yang bekenan dah tuh, pastuh amik lagi, dan lagi...ok stop, banyak dah shoppingnye...huhu...

hah, ni plak ada sesi photoshoot untuk kanak2...comel2 sangat budak2 nih...geramnye tgk!!!!

ok, jom balik, tgk tuh, kaunter goodies bag pon da tutup...hahaha, tak puas ok, tak sampai sejam pon...banyak kedai dah nak tutup....tapi nak buat mcm ne, pegi pon da lambat...ingat nak repeat ari ahad, tapi ada kelas sampai petang... ;(

kesimpulannye : best sbb dapat shopping baju baby yang comel2... ;)
tp kalau stakat nak beli stroller ke, baby cot, walker or car seat tuh rasanya tak bebaloi kot, sebabnye, harga lebih kurang jea...n ada gak yang lagi mahal ;)

3 comments:

veesakura said...

ira, i p sabtu ptg.kaunter goodies still bukk lg la. tp goodies die biase2 jer. n, memang ramai giler orang. bersesak. x sempat pon nak tengok baju2 tu suma. banyak booth i skip. huhu

Natasha Farina Arifin said...

Hi saye mommy cha @ tasha. And also will be mommy-to-be soon…insyallah!
Meh la join blog mommy cha eh…kita share any tips, story-mory and ape2 saje…
http://sharemyloves.blogspot.com/

luvira said...

sakura : ramai giler org kan??ira g dah kul 830 pon still penuh lagi...inikan plak yang g awal...huhu...

ira mmg tak lew tgk la baju bb, adoi, memula tgk jea, pastuh nak beliii...hahaha

natasya : ok, kite g jengah blog awak skang jugak...hihihi ;)