Wednesday, November 23, 2011

Bb makin nakal!!!

Bb da semakin kerap menendang...huiissshhh,seronok tul dia main2 kat dalam tuh...pastu Bb mcm suke sangat nk geletek2 mama tau...geli ok...kadang2 tuh,mama tgh meeting,masa tuh la dia nak main geli geli...adoi,tak senang duduk mama...tepuk2 sikit suh dia benti main...tp degil ni yea,hepi sgt ke or bosan dengar mama meeting???

Pastuh bb suke sangat masa time mama nak tido...aip,biasa ni main2 masa tgh2 mlm...nti bile da keluar behave sikit ye...tido waktu malam,main waktu siang...jangan nak twist masa mama plak...

Skang sangat2 tak selesa...perut da semakin membesar,nak tido pon asek tak lene je...nak tido meniarap mmg kompem la tak bolew,tido mengiring plak rasa tak selesa, so kene tdo telentang..adoi,ira plak mmg tk biasa tdo telentang..so slalu sgt tesedar..

Pastu kalau da duduk bersila ke kat lantai,rasa mcm ssh sgt nak bangun...so mmg hubby la kene tarik...huhu,tak lew bayangkan klau perut da lagi membesar,mcm ne l agaknye kan???

Mommy to be kat luar sana tuh ada tak rasa mcm ne ira rsa skng ni???

10 comments:

P . J . A . A . M . I . R said...

same la kite mama eira... tapi kite suke borak2 & main geletek2 dgn ibu time ptg2 mse tunggu ayah balik.. klo ibu geletek kite rase nak lompat2 je.. mesti kite tendang2 sampai kite buat pusat ibu kite yg geli balik.. huhu...

Nina said...

Ada laaa yang. Eh. Due date kte mesti same kan? Heeee. Dah scan ke girl ke boy?

Ada org ckp if nk tdo, elok ngiring kiri. Klau ke kanan x elok sgt. Ada sbb nye. tp x igt. Ira try la google. Hehehe. :)

ibu iyyad said...

most of M2B rasa pe yang ira rasa sekarang.Tapi bila time baby dok gerak2 dlm perut tu la moment paling best.
nanti bila baby dah kuar..kita akan rindukan saat tu..
So..enjoy your pregnancy..n take care

luvira said...

pja : bb jgn nakal2...nanti ibu marah ;)

nina : hah, due ira 26/2...jangan dia kuar 29/2 sudah...;)

ibu iyyad : tu lar, mmg seronok sgt masa dia gerak2 tuh...tp tu lar, kdg2 tak selesa..

mRs mysarah said...

baby kita pown galak. tapi bila malam mak dia tdo mati jer. hahahaha

nak bangun susah? sama lah! mesti kena ada bantuan hohoho

fatihiah said...

hahaha!! tak rasa sangat kegatalannya, baru 21 weeks... sikit lagi rasa la tu.. huuuuu tak sabaaa nak rasa jugak!
take care dear!

luvira said...

mysara : huhu, tu la, skang makin suke plak dia menendang2...

fatihiah : tunggu la time tuh...mesti best...;)

Nina said...

: Sama laa Ira due kte. Hehe. 26/2. Hehe. Sbb tgk kte nye pregnancy tuh same jek. Hehe. Baby ape? ;)

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

samelah kita..hasben kena tarik klu nak bangun..hehe

luvira said...

nina : waaa, nanti lew la kite bersalin sebelah2 katil...hihihi...tak sure lg bb pe...;)
nina plak bb pe??