Wednesday, November 2, 2011

review : wedding xixi n xaxa

29 oktober 2011

congratulation to xixi n xaxa (BFF hubby)



alhamdulillah, semuanya dah selamat ;)
ini lar dia orang yang sponsor kek tunang n kek kawen ira ;)

akhirnya bersatu juga...suke sangat tengok diorang nih, sorang encem, sorang cantik sangat..
sorry pengantin sebab ira tak sempat pergi ke majlis sanding korang, sebab rushing nak g uitm shah alam untuk majlis konvo adik ira...so hubby je yang g masa dorang bersanding..kirenye hantar wakil je lar


ok lar, jom kite tengok hantaran dia..simple tapi menarik ;)


hantaran untuk perempuan



hantaran untuk lelaki







last but not least...gamba gedik kami wajiblar ditepek disini juga ;)

2 comments:

S.U.R.I.A. said...

suria nmpk ira kt ikea ari sabtu ritu.....

luvira said...

hah??ye ke??hihi, apesal tak tegur...aah, kononnye nak g survey barang baby kat ikono...ada warehouse sale...pastuh g cuci2 mata kat ikea plak ;)