Tuesday, November 1, 2011

warehouse sale : my dear

to all mama to be or mama already!!!


hihihi, meh baca kat bawah ni




cepat2 sebelom terlambat!!! sapa cepat dia dapat...kira nasib2 lar..



ira sempat lar pegi ari ahad lepas (30/10/2011)...

memang berbaloi2...sangat2 murah...sampai rambang mata...macam nak beli semua sebab terlalu murah...hihihi



jom kite tengok antara item2 yang menarik perhatian ira


















hah, tengok tuh....akhirnye kami beli gak stroller tuh, setelah berebut2...pastuh bila dah bayar yang nih, tetibe ternampak yang lain plak...hhihihi, dah jadi macam nak beli dua2...


ada orang kata masih terlalu awal kot nak beli barang baby, tapi ira rasa tak awal lar...bagi ira ini sebagai persediaan awal...kalau seme bende nak beli sekaligus, mana nak cekau duit...barang2 baby bukan murah2 beb...bagi ira yang kurang berkemampuan nih, biarlah ira start beli sikit2..


bulan nih beli stroller, maybe bulan depan beli car seat, pastuh seterusnya beli walker...macam baju tuh semua ira tak kisah sangat...tuh last minit pon bolew, macam barang besar2 nih, kene lar beli awal...


pastuh lagi satu, kalau perut dah memboyot tuh baru nak g beli cari2 barang2 baby, huh, rasanya tak larat kot...skang nih pon asal jalan sikit je da tak larat, lagikan plak nak tunggu dah 8 bulan 9 bulan tuh baru nak g cari barang2 baby...


bile ira cakap ira dah start beli barang baby, mesti orang kata, awalnye...maklumlar, anak pertama kan, mesti excited...memang tak dinafikan lar excited tuh, tapi bak kata ira tadi, ira beli awal supaya bajet ira tak lari sangat...;)


tak kisah lar orang nak kata ape pon, yang pasti, stroller tuh dah ada kat dalam bilik yang kami dah siapkan khas untuk baby kami ;)

6 comments:

Iffah Hamed said...

wow!!iraaa..murah sgt kerr?? mcm best jer..huhu. my dear punyer brg ok x? mcm nk gi tgk je besok..huhu..kebetulan mmg tgh aim yg gambar stroller no. 1 tu..i tgk kt mudah, rm230..

P . J . A . A . M . I . R said...

tempat ni sekentut je dgn umah aku.. pegi balik keje lalu situ..
Aku aim baby cot kt sne.. sbb aku survey2, ant stroller, car seat ngan baby cot, plg worth aku bli baby cot kt sne.. hehe..

luvira said...

iffah : murah sangat2...pegi lar, kalau tak beli pon lew cuci2 mata...hihi..

luvira said...

pja : hahaha, baby cot mmg comel2 lar kat sana...tapi aku tak beli kot, sbb makteh aku kata amik jea anak dia punye...save bajet...huhuhu

farhanna said...

Excited ye? X per.... OK la nnt beli lmbt2 TM tu dh xde sales

luvira said...

farhana : betul tuh...setuju !!!!