Thursday, October 6, 2011

review : bilik pengantin


mari kite tengok bilik pengantin yang tak macam bilik pengantin yang lain...huhu..bilik pengantin yang ala2 hodoh gitu...tapi ok lar, dari tak de buat pape kan...kalau korang tak suka, jangan tengok...yang pastinya aku suka walaupon tidak secantik bilik pengantin orang lain...

malas la nak citer panjang2...bukannye korang2 nak baca pon...jom tengok gamba je lar











ok, bende yang paling ira suka dalam bilik ini adalah gamba tunang kami di dinding itu...sangat sangat sangat suka ok...nanti lar, bila2 free ira citer kat mana ira tempah that pic...harga sangat berbaloi untuk korang2 yang save bajet...;)


ok, buibye


2 comments:

aisyah said...

salam..awak...nak tnye, ade sewakan vil yang dalam gambar tunang tu x?

luvira said...

ada...email ira yea kalau nak tau details

aienadhira@gmail.com