Thursday, October 20, 2011

3d/4d scan baby

tengah pk nak wat ke tak nak 3d and 4d scan dengan detail scan...kalau ikutkan hati nih, meronta2 mau buat datail scan...so nanti kita lew tahu fizikal baby...jumlah jari dia cukup ke tak, mulut dia ok ke, muka dia comel ke, dia ada masalah kesihatan ke, seme2 yang detail lar...

tapi kalau ikutkan kekuatan mental, macam tak bersedia je..takut doc cakap dia ada masalah...Ya Allah, kau sempurnakan lah anak ku, sempurnakan lar fizikal, sempurnakan lah fizikalnya, sempurnakan lah imannya, sempurnakanlah segala-galanya...minta dijauhkan segala yang negative darinya...

now dah 21 week...kalau ikut dari bacaan kat internet, sesuai buat detail scan masa umur 23 week - 30 week...sebab masa nih baby tak besar sangat n air ketuban pon tak bape banyak...so masih ada masa untuk berpikir...ape pendapat korang semua???nak buat ke tak ehh??

nih ada beberapa senarai klinik yang ada buat perkhidmatan 3d/4d and detail scan...





WILAYAH PERSEKUTUAN


Pusat Perubatan Naluri Sdn Bhd.
No. 94, Jalan 1/27F
Pusat Bandar Wangsa Maju,
Kuala Lumpur
53300 Wilayah Persekutuan.
Tel 03-4143 3633



POLIKLINIK SUBASRI DAN GAN
NO. 10, JALAN RAMPAI NIAGA SATU
RAMPAI BUSINESS PARK
53300KUALA LUMPUR
TEl: 03-4143 4995



Kampung Baru Medical Centre (KBMC)
No. 85, Jalan Raja Abdullah,
Kampung Baru,
50300 Kuala Lumpur.
Tel : 03-26931007






SELANGOR



Klinik Ajwa Seksyen 7,
Shah Alam
no tel: 03-5510 6258



Klinik UMRA
No.18, Jalan Bola Tampar 13/14,
Seksyen 13, Shah Alam.
Tel: 5519 4319 / 55184319



KLINIK PAKAR WANITA AN-NUR
Dr Fatimah & Dr Khamsiah
No 10 Medan Pusat Bandar 1
Seksyen 9
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor
03.89250020



Hospital Bersalin Razif
No. 33,35,37 & 39,
Jalan Sri Sarawak
20A/KS2,
Taman Sri Andalas,
41200 Klang,
Selangor Darul Ehsan.
Tel : 603 - 3323 7394



VISION COLLEGE
Lot 709-A,
6th Floor,
Block E
Kelana Parkview Tower
Jalan SS6/2, Kelana Jaya
47300 Petaling Jaya
Selangor, Malaysia
(6)03-7803 8300



Diagnostic Center, Clinic & Holistic Health
Care Services
No:2A-1, Jalan PJS 8/2,
Sunway Mentari, 46510,
(sebarang jalan dari Sunway Pyramid)
Contact Person: Jezzlyn Siu Cia Yee (0176202933)

No comments: