Monday, October 17, 2011

preggy mama - week 21




week 21
berat : 42.7kg
ukur lilit perut : 74cm


tetiba terasa perut semakin membesar dengan cepatnya...tapi orang still kata perut kecik...padahal ira rasa macam nak pecah da perut nih...hihi...n my hubby pon dah start calling me "mama buncit"

sekarang, baby semakin aktif dancing dancing kat dalam perut...asal mama baru jea nak lepak2 berehat, masa tu lar, dia ajak dancing2...hahaha, tapi bila papa nak rasa je dia, dia nyorok2, senyap je...hahaha, padan muka papa, baby pon tau papa suke buli mama...sebab tuh baby tak mo gerak2 bila papa pegang...noty tau...

errmm, bila lar nak buat date nak jumpe baby darling nih..minggu depan lar kot..nanti kite set appoinment ye dear..jangan noty2 tau, duk diam2 dalam tuh...k bye

No comments: