Tuesday, October 11, 2011

preggy mama - week 20

ok, tetibe rasa nak update setiap minggu gamba2 terkini diri sendiri...nak tengok ada perubahan ke tak...



so skang dah masuk week 20...tapi ramai lagi yang tak tau ira pregnent...hahaha, bila orang tanya, "bape bulan dah??"



ira jawab "5 bulan...sambil tersenyum"



dan orang itu akan buat muka terkejut dan berkata "keciknye perut"






ok, perut saya memang sangat comel...da mama dia pon comel, mesti lar baby kat dalam pon comel...huhu...



masa nih g wedding my opismate kat dewan mbpj...hmm, tapi entry kali nih, bukan pasal nak review wedding dia...tapi nak review badan sendiri ;)






me n hubby yang semakin membesar jugak...hahaha, ape taknye, setiap kali ira makan, dia pon makan...tapi sudahnye badan dia yang macam kene pam tak berenti2...






yess...i'm 20 week preggy mama to be ;)



***update status

berat : 40kg

ukur lilit perut : 68cm

No comments: