Tuesday, October 4, 2011

i'm new hear....

ok, aku rasa macam nak nangis sebab kesunyian...n my baby pon sangat tidak aktif...senyap je dia kat dalam tuh, tak de tendang2, tak de pusing macam selalu...maybe dia pon boring di tempat keje baru mama ;(


maybe orang kata sebab budak baru masuk...so memang lar feel lonely...owhh, i hope so...harap2 lar masa cepat berlalu dan saya akan kembali ceria dan berkawan seperti di opis lama...waaaa...nak nangis...kalau xde orang nak kawan ngan saya pon, paling2 tidak saya dapat pindah g menara TM pon jadi lar...nih saya kene kerja kat sebelah bangunang menara TM, iaitu menara annexe 1....ada sapa2 yang bekerja disitu??jom lunch dengan saya esok nak???


hari ni da masuk hari kedua kat sini, tapi.....masih tak de orang nak berkawan...even ajak g lunch pon tak de...normally kalau kat opis lama, bila ada je budak baru masuk, mesti kitaorang semangat ajak dia join kami g lunch...tapi kat sini??waaaa, nangis lagi...

da lar, tak de mud nak citer...k bye

1 comment:

:: Sarah :: said...

kak ira, sbr tau,jgn sedey2..tak lame lagi ade la kwn tu.. :)