Thursday, February 20, 2014

jom cari kek birthday

assalamualaikum..

semalam balik keje, terus cepat2 amik alysa..
pastuh terus g cari kek..

memula g giant bt caves..
cari2 kek tak de plak yang berkenan..

so terus balik selayang..
motip balik selayang??bukan nak beli kek, tapinya nak g amik pam..
ko jangan tanya nape nak g amik pam,
tunggu last entry nih baru ko tau nape laki aku beria2 nak balik selayang semata2 nak g amik pam angin tuh..

dah sampai selayang, dah maghrib,
mandi, solat..

pastuh misi mencari kek bermula lagi sekali..
g plak kedai kek area sri gombak tuh..

kedai kek KING je pon..


budak excited nak beli kek
tapi mamanya lagi lebih2 excited..

hahaha...
macam biasa, mak lebih over dari anak


ko tgk...
dari jauh dia dah tunjuk..


ceng!!! kek padang bola..
amboii nakk, mahal bebona keknye..
nak makan kat taska je nak oii..


so kene pilih kek lain..
hahaha...kesian..


akhirnya..
taraaa...kek pilihan hati mama..
bukan pilihan birthday girl..
kesian..


harga asal kek rm45,
tapi sebab kek nih kategor ada diskaun untuk hari ini, maka harga jadi rm 33 sahaja :)

ok la tuh, 
saje suka2 nak bagi anak happy esok..
nak kek sedap n mahal nanti kita tunggu hari ahad ye...

ok, dah siap pilih kek..
cepat2 balik umah...

mama dah tak larat,
badan dah penat...

dah siap2 tempat tido..
kemas2 umah sikit,


tau2 je anak beranak tu dah menjerit2 kat luar rumah..
aku ingatkan kan apa,
rupe2nye, dok rasmikan hadiah birthday la...
racing bot...papa dia belikan..

dok la ber racing dua beranak nih depan umah..
malam2 memekak dok ketawa2..

pandai plak si alysa mengawal bot tuh kene remote control...
aku tak tau kul bape dua orang nih tdo..
sedar2 je dah kul 2 pagi, dua2 dah lentok sebelah aku..

huhuhu,
ok bye :)

No comments: