Tuesday, January 31, 2012

36 week preggy


36 week

kejap jea masa berlalu kan??
bile anak mama nak keluar nih??
mama dah tak sabar nak jumpe kamu


nih masa wedding anak sedara hubby
di pullman lakeside, putrajaya
28.1.2012


ok, asek pakai baju nih jea kan??hahaha, sebenarnye baju nih dibeli memang untuk event yang ini...tapi takut tak sempat pakai, so pakai la untuk event wedding minggu lepas..

dah bile tgk gambar, asek2 pakai baju yang sama jea...macam tak de baju lain...ehhh, tapi memang betul pon, aku dah tak de baju lain...sebabnya ira memang tak beli satu pon baju mengandung...seme pakai baju yang sedia ada jea...kecuali baju nih, ni pon nanti lepas preggy bolew gune lagi..sebab dia dress biasa jea


tutup sikit perut tuh...nanti nampak pusat yang seksi plak...hihii



ok, itu sahaja dari kami...;)

5 comments:

Fati said...

U, baju soppin kat thepoplook eh? heheeeee tetibe! :P

luvira said...

aah...thepoplook...baju dia cantik2 n murah...;)

service pon bagus...i like!!

veesakura said...

ira, i pon baru rembat satu dress from poplook. best! sedap pakai. n service die memang tiptop kan. hehe

luvira said...

service memang terbaek!!

PUAN SUE said...

su esok msuk 36 minggu...bj dh xmuattttt...hhi