Wednesday, February 9, 2011

WGM - korea reality show


salam semua,

sape minat ngan citer korea???kalau ada yang berminat, nih ira nak kongsikan satu program reality yang sangat2 ira suka

WE GOT MARRIED

act program nih dah lama dah, tetibe je hari nih mud baik sikit nak kongsi cerita..hehehe..program nih, dia menggabungkan 2 artis korea, seorang lelaki n perempuan berkahwin dan menjalani hidup mereka sebagai sepasang suami dan isteri..

sangat menarik dan sangat comel dan sangat romantik...;)


jom tengok pasangan couple yang paling ira suke..



seohyun -

salah seorang anggota SNSD
sangat comel
pewatakan seperti gadis kampung yang manja
sangat baik, kadang2 macam lurus bendul






yonghwa -
salah seorang anggota CN blue
hensem
pewatakan seperti pembuli n suke mengusik
suke tgk aksi yong mengusik seo..comel lar


jom2 kite click link kat bawah untuk pertemuan pertama diaorang..
oppsss : amaran keras, jangan ketagih ok kalau dah start tgk citer nih..sebab setakat nih, majority bile ira bagitau pasal citer nih, semuanye dah ketagih nak tgk setiap episod
ok, selamat menonton

7 comments:

eykin said...

haha.mcm roomte ayu gile WGM.haha

luvira said...

eykin : hehehe..memang gile, pastuh dah berjangkit2 kat membe2 opis..macam virus merebak..nih nak sebar virus kat blogger plak ;)

sa.sitihawa said...

slm..
hi, i ni your slnt readr.. lke your blg.. hhi.. anywy, ct pn tgk cte ni.. bt ct lg ske seasn 1 nye.. sme couple bst gle.. plg bst hwang bo & kim hyun jung la.. hhi.. tgk brpe round da.. hhi..

luvira said...

siti hawa : hah, tu lar..seme couple sweet je kan...hehehe, kadang2 berangan sendiri..huhu ;)

realriyana said...

hai salam perkenalan.
couple ni my feveret couple jugak! comel dan padan sangat, terjangkit dari bestfren la ni.. memang best ah WGM ni. :)hihi

luvira said...

salam perkenalan,

hehe..cute kan..tu lar, wgm nih macam virus..cepat je merebak

aramisz ``^_^ said...

ahah...akak pon ske tgok WGM... time study dulu mmg ske tgok wgm..
kapel pling besh SSANGCHU COUPLE.. hyun joong and hwang bo... best gile, tp skang sources da xde...so x dpt nk tgok dah.... waaa rindu zaman study