Thursday, February 24, 2011

protection entry

sape nak tau macam ne nak buat 'entry rahsia'...hah, angkat tangan cepat


act, ira tau daripada sini, tapi kat situ tak de tutorial yang lew ajar kite cara2 nak buat protection entry...



TAPI jangan risau, setelah godek2 mr google, ira terjumpe sesuatu yang best...huhuuh...


jom kite tgk step untuk buat entry rahsia ..

senang je cara2 dia...so ape lagi, kalau korang semua ada masalah yang tak nak di kongsi ngan readers lain, korang bolew lar ikut langkah2 di blog ini



yang penting, korang semua kene save link ini :


dan save coding ini :
"cript type="text/javascript" src="http://www.vincentcheung.ca/jsencryption/jsencryption.js">"


selamat mencuba ;)

No comments: