Wednesday, February 16, 2011

tudung : done

alhamdulillah, satu lagi misi februari telah berjaya

sesi mencari tudung sampai penat...warrgghhh...mau pengsan rasanya..masuk dari satu kedai ke satu kedai..at last, jumpe kedai nih, pastuh duduk sampai sejam lebih sebab memilih tudung yang sesuai

bile ada yang dah match ngan baju, tetibe corak manik2 tuh terlalu serabut plak...
bile dah ada corak yang sweet n simple, tak de lar plak kaler yang diinginkan..

jenuh tul mencari, setelah penat SA tuh melayan ira, akhirnye, ira grab gak tudung tuh...

1 tudung sanding - biru
1 tudung tandang - hijau
1 tudung nikah - putih

kesemuanya bernilai rm60
murah je kan??hehehe, ira tak kisah pun murah, asalkan cantik mata memandang..buat ape nak beli mahal2 sangat sedangkan yang murah pun cantik..jangan membazir ok.. ;)

5 comments:

sk said...

ira.. tudung carik kat mane? sy takde tudung nikah lg.. huhu

luvira said...

sk : hehehe...kat kedai2 biasa je...kebetulan masa balik kampung ari tuh, nampak banyak kedai tudung..so cari je terus ;)

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

semua tu tudung awning eh?

~ mizzAmy ~ said...

murahnya leh dpt 3 tudung dgn harga rm60. carik kat jln tar ke ira?

luvira said...

kasut pink : dua je tudung awning...dia jual kononnye, beli 1 = rm59, tapi free 2..so kesimpulannye, beli 3 = rm 59..pastuh tudung nikah ira beli tudung bawal biasa, tapi ada batu2..sebab ira tak mo tudung awning masa nikah..nanti susah en suami nak cium dahi..hehehe...terkemek plak awning nanti.. ;)

mizz amy : hehehe, kat kelantan..balik kampung tuh, terus je lar beli..tapi rasanya kat jalan TAR pun belambak kot, cume ira tak de masa nak g.. ;)