Wednesday, February 16, 2011

dugaan

orang kata dugaan nak kawen.. ;(


semua perancangan untuk setel2 hal kawen terhenti semalam sebab


moto en tunang kene curik



owwhhh, dah planning, kononnye awal2 pagi nih nak g amik kotak doorgift yang ditempah, pastuh nak g nilai beli barang2 doorgift yang tak cukup..pastuh, balik dari nilai nak singgah bangi, nak beli barang2 choc untuk doorgift nanti...


TAPI,


semua perancangan untuk siapkan doorgift terbantut...


pagi2 lagi en tunang call, ingatkan dia cakap dia nak gerak datang amik ira, rupe2nye dia nak bagitau yang motor dia kene curik...so seme planning hancus berkecai..makanya, semalam duk umah je lar sebab en tunang bz menguruskan motonye yang hilang itu


dah tak de rezeki, kene beli moto lain je lar ;(

3 comments:

sk said...

kesian ira.. same la mcm kes sy. byk betul dugaan sekarang ni. redha jekla.. n byk2 bersabar.. Tuhan tu nak uji kot camne kita deal dgn dugaanNya.. huhu

Rilla said...

Hurm, selalu kita nak buat benda baik, mesti ada dugaannya kan? Insya Allah, ada rezeki tu nanti

miss yatie_pinky said...

Tuhan nak uji hambaNya..sabaq ye ira..insyaAllah ada hikmah disebalik kejadian..