Friday, January 15, 2010

stuck in jammed!!

haih, dah lar ari jumaat..kul 430 lagi memang dah kompem2 start jem..pastuh masa aku dah siap2 nak balik, dah angkat bag dah pun, alih2 mr selva nak tanya pasal KPI plak..hisshhh..tak suke tul..tapi tak pe..sabar lagi..



pastuh, cepat2 nak balik, tengok lif lambat plak, lagipun kalau tunggu gak kompem2 punye penuh kan..so aku pun kelam kabut turun tangga..


tapi



masa aku nak g kat kete, kat parking lot atas, tetibe plak teringat kete duk kat parking lot bawah..aisehh..macam ne lew lupe plak nih..lalala..so kene turun balik..



dah masuk dalam kete, aku pk, nak lalu jalan mana, sebab jem yang teramat sangat..tetibe tengah berpikir2..baru aku teringat..cokelat yang aku nak anta kat customer tertinggal kat atas plak...



haih



nak tak nak, aku terpakse matikan enjin kete, pastuh berlari2 plak amik cokelat kat atas...



hmmm...pastuh, now..i'm stuck in jammed..arrgghhhhh




~tgk nih, kat dalam office pun dah jem, sebabnye luar opis dah tak lew gerak, so kami kat dalam nih tersangkut~





~ni plak kat jalan raja chulan..antara opis aku n BSKL~


2 comments:

NurulHayatiNordin said...

cik kak.~!! balik sama ngan tuan haji ke? hahhaha WMF 39 =P

luvira said...

hahaha..memula aku nak suh teka..tapi tak jadi plak..rupe2nye ada gak orang tau..lalalala..