Wednesday, January 20, 2010

Khairun Craft Giveaway contest!!!




first time eira join contest..hehehe..harap2 menang sebab eira really-really want that car sign..keep praying...keep praying ~~~ ;)


jom lar reramai kite join contest nih... Dianjurkan khas oleh KhairunCraft..




so ini syarat-syarat yang perlu di buat...senang je ;)


1) Jadi follower saya. <dah follow>


2) Link kan blog saya dalam blog list korang. <dah link, cube tgk kat tepi tuh>




3) Buat satu post dalam blog korang tentang giveaway ni..jangan lupa letak pic atas tu sekali..then, letak link http://khairuncraft.blogspot.com/2009/12/first-giveway-khairunkraf.html kat post tu ye. <ermm, done>


4) Copy pic kat atas tu, dan letak jugak kat side bar blog korang..biasa orang guna html kan..ni kira korang add image la kat ruang "Add a Gadjet" yg edit layout tu..pastu link image tu dengan link ni http://khairuncraft.blogspot.com/2009/12/first-giveway-khairunkraf.html5) <ok..done too>


5)Tinggalkan comment kat post ni, link yang korang dah buat post pasal giveaway ni < dah jugak, cube cek ada tak?>



-sekali dengan word yang nak letak kat car signage tu (MAX 3 WORDS, tapi jangan panjang sangat tau..nanti jadik kecik plak tulisannya)

-request warna sekali ye (colour available : pink, yellow, orange, red, purple)

EG:SUKEMAKAN nak join giveaway!
Word : Baby on Board
Warna : Pink


6) Saya akan update dari masa ke masa orait!..Pemenang saya akan undi ok!





now...keep waiting...hope can win this contest.. :)

No comments: