Friday, January 15, 2010

~kopiah~

mood pagi ini sangat baik..walaupun pagi-pagi lagi bos dah bagi kerja...hehehe...sejak akhir-akhir nih aku semakin suke bekerja berbanding dulu sebab..aku dah tukar BOSS..wah..BOSS sekarang amat baik...memang best lar kerja ngan dia..ape saje yang aku tak tau, tanya je, mesti dia ajar punye..hmm...kalau u all nak tau, my boss is EN BUDIMAN MOHD ZOHDI..hah..mesti ada yang kenal dia..sebab dia nih ketua pemuda umno..huhuhu..orang politik nih..haih!!!



hah, pastuh di tambah plak, dapat kopiah dari kak midah (kopiah dari mekah)..hehehe, patutnya lelaki je yang dapat, tapi seperti biasa, aku kan tergedik2..nak jugak kopiah tuh, sebab teringatkan adik lelaki aku tu lew..so nak jugak..so bile dah dapat, aku pakai lar dulu..alamak..tak muat lar..nih macam untuk kanak2 je..tapi tak pe, tak kira, aku tetap nak jugak pakai...



hah, cube tengok gamba nih, ok tak kopiah tuh~~~













p/s : selendang yang aku pakai tuh hasil dari kutipan derma kawan2..terima kasih kepada yang menyumbang (fiq,kak midah, en krol, abg zaki n cik ain)

2 comments:

NurulHayatiNordin said...

Hahaha comei2 ko pakai kopiah.. dah mcm artis nasyid zaman dolu2.. =))

luvira said...

hahaha..ko jeles kan sebab tak dapat kopiah mcm aku??lalalal~~~