Saturday, January 1, 2011

DIY : kad kawen

owhhh..mesti semua macam teruja kan??DIY kad kawen??alar, ira bukan lar DIY sangat pun..juz design je sendirian berhad..hak cipta terpelihara tau..


en tunang yang design kad kawen..cian dia..sampai kul 3 pagi buat design..alalar, terharu rasanya.. lepas tuh bape kali kene reject, sebab yang tukang check tuh banyak sangat songeh, kejap nak macam nih, kejap nak macam tuh..tau mengarah je (yg tukang cek tuh ira lar)



so secara tak langsung, entry nih khas untuk hubby darling sebab berusaha sedaya upaya untuk design kad kawen kami dengan begitu tekun..


so, dah siap design, dah g anta print and dah siap print pun..insyaallah, bulan penghujung bulan 1 dah bolew edar kad... sape nak kad kawen kami??hahaha, beria je, macam lew orang nak sangat kan??kalau anda rasa nak bersama2 kami meraikan hari bahagia kami, nanti isi buku alamat kat atas tuh ehh..jangan lupe tau..so kad kawen akan mula di pos pada penghujung bulan 1..




..tata..

2 comments:

Ciksue said...

ira,
anta printing katne?
sue pun tgh cari tempat print kad..design dah ada
nanti share tau..

luvira said...

ira upah membe yang buat..kalau sue berminat, nanti ira bagi no tepon dia..