Monday, January 24, 2011

handbag hunting : done

misi januari update



ingat tak cuti thaipussam khamis ari tuh??
so ira gunekan cuti tersebut dengan jayanya..hahaha, ape lagi, handbag hunting lar..


so pencarian bermula di KLCC, baru je sampai, tolak je pintu I SETAN
tetibe


taraaa!!!



handbag yang dicari dah jumpe....hahaha, terus nampak hanbag nih, terus jatuh cinta..ala2 cinta pandang pertama..so belek2, sementara menunggu aunty kesayangan sampai...tak sampai 5 minit jejak kaki kat KLCC, dah terus jumpe ape yang dicari..


tapi kite jangan gelabah sangat..relax..cool...tengok2 dulu tempat lain, kot2 ada yang lagi cantik..so teruskan perjalanan merayau satu KLCC..


hampir 3 jam berlalu..pencarian gagal, sebab memang hati dah terpaut ngan handbag tuh..so terus menuju ke handbag tersebut


salesgirl : so amacam??u mau angkat kaa??
ira : saya mau tgk dulu
salesgirl : ini tinggal satu je kak, tadi sudah ada orang angkat..
ira : hah??ye ke??ok lar, terus angkat lar


malas nak pk dah, memang dari tadi dah berkenan, cume nasib memang baik, sebab tuh last..kalau lar ira lambat lagi, alamatnye melepas lar...memang pas tuh dah tak de dah, sebab ada customer lain pun nak gak handbag tuh, tapi ira dah amik dulu..huhu..cian dia

3 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

senangnye ira.. akak dulu berchenta nak cari henadbag yg berkenan sbb skrg yg byk handbag besar2 yg x sesuai dibuat hantaran kan..

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum eira,

hi3x. perempuan ni memang macam tu kan? kebanyakkannya la. dah jumpa yang berkenan, still nak pusing-pusing tengok yang lain takut-takut ada yang lagi cantik. pada hal, bila hati dah terpaut yang lain-lain dah tak nampak dah sebenarnya.

now, sedang aim handbag carlo rino genuine leather shocking pink tu turun harga. hi2x..

kalau ada rezki la. ^____~

~ mizzAmy ~ said...

aiisshh... sangat jealous. barang hantaran belum start lagi nie. T____T