Friday, January 14, 2011

hantaran hunting

minggu sebelum ira g korea tuh, bertungkus lumus untuk menyetalkan barang2 hantaran..target ira, bulan januari mesti dalam erti kata lain WAJIB setelkan hal hantaran, kalau tak nanti lagi pening..so jom kite tengok ape yang dah dapat..

ingat lagi tak kisah ira ke singapore beberapa minggu yang lalu..tujuan utama ke sana adalah semata2 untuk mencari barang2 hantaran disamping melawat sedara yang sakit kanser usus..

alhamdulillah, misi ke singapore selamat dicapai, cume misi mr hubby je yang tak sepenuhnya tercapai.. ;(


Hantaran (Perempuan)

- Gelang (not yet)
- Helmet (done)
- handphone (not yet)
- GPS (not yet)

- handbag n purse (done)
- perfume (done)
- jam (done)


Hantaran (Lelaki)

- netbook (done)
- helmet (not yet)
- baju kemeja n seluar (done)
- tie, tali pinggang (done)
- sun glass (done)
- kek /
kasut (not yet)
- jam (not yet)
- perfume (done)
- cincin (not yet)


macam banyak je lagi kan yang tak lengkap..so ingat minggu nih nak g cari handbag..handphone n GPS dah order..haih, banyak nye nak kene pikir..tetibe rasa macam tak nak kawen plak..susah gak nak akwen nih ehh !!!

4 comments:

cik syahira said...

assalamualaikum eira.

sila tabah ye, saya tengok awak spend satu bulan untu hantaran terus kagum. macam mana ye nak saving sampai macam tu? sebab saya buat sebulan sekali/ dua hantaran sebulan. rasanya kalau nak spend lump sum beli semua, tak sempat kumpul duit tu.. habis dah la. huhu.

luvira said...

eira hari tuh banyak beli time sale..memang simpan duit awal2 sebab dah planning nak beli time year end sale..dan hasilnya sangat memuaskan, sebab ira dapat save duit lebih kurang 200++ terutama skali masa beli perfume..

~ mizzAmy ~ said...

barang hantaran belum start sepenuhnya lagi. nak settle kan yg big2 things dulu nih. btw, selamat bershopping. ;)

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Peningkan? Ni baru hantaran blm lain2 lg... aduh..