Tuesday, January 25, 2011

kat mana nak tempah cake??

errmmm, sedapnye cake..


ok, jom kite pilih kek untuk masa potong kek nanti..yeay!!



kek kat bawah nih simple je kan..agak2 kalau order yang macam nih bape ehh??mahal tak??







tapi kan, sebenarnya ari tuh ada suggest kat ibu nak cake macam kat bawah nih..ada siciput je kat atas, pastu yang lain semenye cupcakes


so nanti senang lar, after potong kek, pastuh orang lain dah bolew amik cupcakes tuh sorang seketul..tak payah nak potong2 dah..


so tak de lar comot2 sangat kek tuh..n tak de lar membazir sangat...




tapi kan, kat mana ehh nak tempah kek macam nih??
any suggestion please..

TQ

2 comments:

P . J . A . A . M . I . R said...

haha.. aku pun de mslh yang same..
but, de kawan aku suggest kat bangi de satu kedai bridal cake...
memang cantik2, aku dah pegi tengok..
klo pic atas tu mmg seribu and ++ gak la..
yang cupcakes tu almost 1k gak, tgk pattern.. just masalah nak pi amik la kan..
best thing is, mak ngah aku kate nak sponsor kek... so aku tak yah pening2 pale nak pikir dh... biar dia je y settlekan.. selesai mslh.. hehe..

luvira said...

aku pun disponsor gak, tapi masalahnye, kene g cari sendiri..hahaha..