Saturday, April 25, 2009

bezday party 4 me n wan

TQ babe n dude...
sungguh terharu n ........(sampai tak lew nak cakap mcm ne perasaan tuh)
hehehe..aku ari nih dah lar lapar..sebabnye pagi tadi makan roti canai je..wani bawak..pastuh g merengek kat tempat wani, cakap lapar..wani bagi aku kerepek bawang..ermm, bolew la alas perut..pastuh masa aku nak g kat tempat kak fara, sebab nak g order kerepek bawang, tetibe nampak orang dominos plak, hah, dah lar lapar, tetibe orang dominos sampai..waa...nak makan...dengan baik hati nye aku pun tanya abang dominos tuh, dia nak cari sape, dia kata nama WANI..waaa...lagi terasa nak menjerit, sebabnye dorang tak ajak aku pun masa order...
aku panggil wani, pastuh wani kate, ALAMAK!!TERKANTOI PLAK..

hahaha..masa tuh aku mcm dah tau je yang dominos tuh untuk aku..wah, terperasaan plak..
pastuh lagi terasa mcm betul bile si alin pakse2 aku naik atas, sampai aku nak kencing pun dia nak follow sampai dalam toilet..tak senonoh betul la...pas dah siap kencing..huh, lega...kita orang pun naik atas, aku tengok wan dah ada..hah, nih dah sah mmg bezday party nih untuk aku n wan..

so masa masuk bilik meeting tingkat 4 tuh, alamak, TERSEDIH, TERHARU n TERSUKE dan segala macam ter lar yang keluar...terima kasih KAWAN2...sayang korang semua..n yang paling best, ada kek, KEK SECRET RECIPE...choc indulgent..TQ lagi sekali sebab tau aku tak makan kek lain selain kek SR..wah, demand tul la...teruk tul perangai...hahaha...

so, ape lagi, acara tiup lilin n acara bergamba n MAKAN...then enjoy the pic...


mcm pengantin plak masuk ;)
choc indulgent 4 me n wan
tiup kek..yeay!!
potong kek plak!!
hah??kene suap kek??adei
mari kite sumbat!!
enjoy frenz
bezday girl
p/s : tq for all...
wani, ain, alin, mas, nina, yat, hadi, najmi, wan kastam, wan gabai, fik, amed, din n yut

1 comment:

norazlina said...

tu la apsal, aku dah suruh abg domino ttepon dulu. ni x terus naik tu yg kantoi. ish geram aku. btw nape gamba suap-menyuap cam kena paksa jer. cita sikit.... kuikuikui