Wednesday, July 18, 2012

karnival susu ibu

lamenye tak update blog...

act banyak sangat bende nak cerita...kalau kat dalam kete ke, tgh shopping ke, tgh dok atas katil ke, kat mana2 je lar, banyak beno idea datang mencurah2 lajunye...tapi bile aku dok depan lappy, semuanya hampas kelapa...tak de idea...so aku pon tutup je la lappy...

ni aku nak citer pasal g karnival susu ibu tuh...




errkkk, aku g dah lambat...so dewan auditorium tuh dah kompem2 penuh....so dengan erti kata lain, aku g shopping je baju nursing...pastuh aku balik...huhuhu



gamba ni bergoyang2 sebab insyirah gerak2...hisshhh, nakal tol insyirah ni yea...hihihi...time ibu nak amik gamba kitaorang yang comel ni lar, masa tuh insyirah nak gerak2...tapi bak kata adik aku...tak pe, gamba ala2 kene edit....:P


ni plak gamba mama n alysa...ok, nampak anak aku kurus...sama seperti maknye yang kurus kering....tapi bagi aku anak aku berat woo...lenguh bahu kalau dukung lelama...hahaha...letihhhh!!!!

10 comments:

Mommy_Cha said...

ira u nampak kurusssss sgt! ape kah secret nye? momy cha siap berbonjol sana sini boleh? hihihihi

PUAN SUE said...

serius mmg nmpk kurus..

RawsoulArt Photos said...

ok la kurus... xmengah buat keje, gemuk mcm i ni susah...kwn2 jom follow blog saya..uolls mmg best: rawsoulart-photos.blogspot.com

Obat alami asam urat said...

makasih banyak atas semua info nya gan,,,,,,,

Obat tradisisonal diabetes mellitus said...

wah ade nya sangat lucu lucu ,,,

obat maag kronis said...

duh anak-anaknya pada lucu sekali

Obat jantung said...

anak nya sangat lucu banget nie gan,,,,,,

obat kolesterol said...

mmbak cantik bangett .. hihi foto2nya bagus2 lagi :)

Pengobatan alami untuk paru paru basah said...

eumhh seruu tuh kayaknya klo maen bareng :)

cara pesan ace maxs said...

anaknya lucu banget mbak .. bkin gemes ,.

seru ya bisa jalan" bersama sanak keluarga .. :)