Monday, July 9, 2012

assalamualaikum semua :)

selamat hari isnin...ape aktiviti korang seme time weekend baru2 nih??
hmmm...ira??hanya bergolek2 di depan tv bersama si kecik nih haaa.... ;)


opppsss....tapi ari jumaat tuh balik umah mertua...alysa nak jumpe nenek....pastuh ari sabtu plak balik umah ibu...alysa rindu tok mom plak.... :)

adooiii...anak dara nih memang ganas tol...duduk tak penahnye nak sopan...terkankang2 je lar....tuh tgh tunggu papa masukkan barang2 dalam kete...lambat lar papa nih kan


hah, ni plak time nak balik umah tok mom....sibuk ngan stokin dia tuh...skang nih suke sangat nak bukak stokin dia tuh...syok sangat main kaki kot

hah, comel tak baju saya pakai tuh...baju tuh aunty erna yang bagi...TQ aunty erna...comel sangat...alysa suke...eehhh, nanti kalau aunty erna dah balik kl, meh la datang jumpe alysa...bolew alysa kenal2 ngan iman :)

3 comments:

Mommy_Cha said...

mikha pon suker bukak stokin sendiri...perangai ape nath? suka bebenor explore kan?

Cheyan said...

ala tomeii dia main kaki..

aTy _faRed~ said...

anak aty pulak dah start tenung jer stokin die..dah nak muler angkat kaki..tapi tak reti sangat lagi nak capai..tak sampai pon..huhu..nanti tak lame macam tu ar gak upernyer..:)