Friday, February 3, 2017

Kenapa YOUNG LIVING jadi pilihan?

Huii, ari ni seme pakat berebut kat YL, sampaikan crash website YL 😖...nak call buat order pon xangkat2 dari tadi...stress betui
rasa sebab ada byk order customer nak kene setel ni 😞




Ni seme gara2 PEACE & CALMING muncul kembali la ni...abis celaru hq YL 😝...
Eh, back to the topik...kenapa dalam banyak2 jenis essential oil punye brand, aku pilih YL?

1. Brand YL memang satu dunia kenal...ko google word essential oil...tgk brand apa yang akan keluar
2. YL ada ladang sendiri...means memang dia jaga pokok2 dia sendiri, then dia proses n botolkan jadi EO...YL xamik pokok dari 3rd party...dia mmg jaga kualiti semua bahan yang digunakan
3. kenapa kalau EO tu out of stok(OOS) lama sangat??kadang dekat setahun barulah nak restock...YL xcukup modal ke?? Haa, ni la sebab kite kata YL ada ladang sendiri...cth kalau pokok yang nak gune untuk buay satu jenis EO tu xde stock...so dia kene tanam semula sampai cukup n matang, barulah dia boleh produce balik mana2 EO yang dah OOS tu ☺️...cth ada setengah pokok perlukan masa 30tahun baru kite boleh amik pati dari pokok tu sendiri...so paham x kenapa dia mahal?
4. YL adalah 100% minyak tumbuhan organic...xde campuran dengan mana2 bahan kimia. Sebab tu jugaklah EOYL ni selamat dimakan ☺️
5. YL boleh digunakan untuk semua peringkat umur...beberapa jam selepas dilahirkan, titikkan EO FRANKINCENSE di ubun2 bayi untuk tingkat immunity badan bayi...kebanyakkan EOYL jugak selamat untuk ibu mengandung...sape yang ada morning sickness yang teruk, ira suggest amik PEPPERMINT 



Hah gitu...benonye banyak lagi, tapi buat masa skang ni terpikir tu aje ...korang nak tau banyak lagi g google...



-antara kelebihan GENTLE BABY & PEACE AND CALMING-



Ok, aku menulis draft ni semalam, pagi ni sambung lg sikit...so mukadimah atas tu semalam punye cerita aku call YL sampai sudah tak dapat2...last2 ptg smlm kul 6 aku g YL kul 7.30 baru setel...kalau tak kerana 6 ketoi ni orang dah bayo, xde nye aku beria nak menunggu...



muka laki aku stress kene tunggu...hahahaha...


Nampak x budak baju hijau tu??
Tu pujaan hati setelah setahun lebih out of stock ni tetibe dah kembali muncul...kenapa muncul balik??sebab bunga blue tansi dah mengembang ...so kemungkinan besar eo VALOR akan muncul kembali pon tinggi...xsabo nak dapatkan VALOR...hihihi

Oklah, esok2 plak kite sambung cite...ni dah nak start keje...buibye





"KEEP CALM & LETS OILY"
For order #eoyl or sharing session 
Eira Zainal - Id:4087093
019-5205540
019-5205540






No comments: